Samarbeten

Bild info
Sammanhang: Bild av nätverksmöte inför Jai Jagat 2020.
Tid och plats: Juni 2018, Madrid.
Fotograf: Lina Klang.

En del av Jai Jagat Europe

Hopp i rörelse arbetar tillsammans med europeiska vänner i ett nätverk vid namn Jai Jagat Europe. Genom två möten om året samordnar vi utvecklingen av kampanjen Jai Jagat 2020. De områden vi arbetar inom är:

Vandringarna genom Europa.

Tillsammans i Europa samordnar vi vandringarna så att vi sluter upp med varandra, har en gemensam vision och metod för organisering och utförande.

 

 

Organiseringen av mottagningen i Genéve.

Dagarna i Geneve innan det folkliga parlamentet är tid för firande och utforskande. Tillsammans med våra vänner i Genéve organiserar vi det kulturella programmet.

 

 

Erfarenhetsutbyte och stöd.

För de flesta av medlemmarna erbjuder Jai Jagat nya okända vägar. Många medlemmar är små organisationer. Stort fokus läggs därför på att dela erfarenheter, skapa ny energi och praktiskt stötta varandra.

 

Jai Jagat Europe har en kommitté vars uppgift är att underlätta nätverkets arbete genom att organisera möten och följa upp de gemensamma målen. Högst beslutande organ är generalförsamlingarna som äger rum två gånger per år.

 


Vi som startat igång kampanjen i sverige kommer från organisationen BLLF Sweden. Vi ingår i den stora värdlsiga kampanjen Jai Jagat 2020 men även i ett Europeiskt nätverk med flera andra mindre organisationer som kommer delta under vandringen 2020. Tillsammans delar vi historier om vårat egna ideella arbete och sammanflätar våra planer för den långa vandringen. Vi jobbar för att starta ett svenskt nätverk med samma syfte.

 

Vi är alltid öppna för nya medlemmar!


Bli medlem i BLLF Sweden!


 

 

ENGAGERA DIG!

 Namn:

 E-mail:

 

Jag vill engagera mig genom att:

Gå med i en arbetsgrupp.
Hjälpa till längs vägen.
Övrigt

 

Meddelande:KONTAKT

Kontaktpersoner:

Britt-Marie Klang: +46706147071

Samuel Grönvik: +46739304452

 

E-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Adress: Box 680, 531 16 Lidköping.

 

Sociala medier: Facebook