Arbetsgrupper

 

 

”Be the change you want to see in the world”

- Gandhi                   

 

              

              
Vandrings-
gruppenGruppen planerar vandringen i Sverige från Lidköping till Malmö alt Trelleborg via Göteborg. Gruppen planerar i första hand praktiska frågor som lagom dagsturer, var man kan övernatta och matställen.
Utbildnings-
gruppenSyftet är att organisera utbildningstillfällen kring icke-våld, organisering, Jai jagat 2020 och andra teman som relaterar till Hopp i rörelse.
Jai Jagat
EuropamötenSyftet är att arbeta för att de som deltar och representerar oss är så väl förberedda som möjligt, och att rapporteringen tillbaka till nätverket blir så bra som möjligt när det kommer till utförlighet, tydlighet och tillgänglighet. Det finns mycket viktigt arbete att göra även om du inte ska åka med på just det här mötet!
Webbside-
gruppenDenna arbetsgrupp fungerar delvis som ett stöd för personen som bygger vår hemsida. Man behöver inte veta något om hur man bygger en hemsida utan man kan vara med och diskutera fram vad hemsidan kan behöva och hur den ska se ut etc. Att vara oteknisk kan till och med vara en tillgång för gruppen då dennes insikter och åsikter kan bidra till att skapa en webbsida som funkar för alla. Är man duktig på att exempelvis ta bilder eller skriva informativa texter, får man mer en gärna bidra med detta.

 

 

 

 

 

 

Skapa ny grupp

 Namn:

 E-mail:

 

Arbetsgruppens namn:

Uppgift:

Meddelande: 

 

 

ENGAGERA DIG!

 Namn:

 E-mail:

 

Jag vill engagera mig genom att:

Gå med i en arbetsgrupp.
Hjälpa till längs vägen.
Övrigt

 

Meddelande:KONTAKT

Kontaktpersoner:

Britt-Marie Klang: +46706147071

Samuel Grönvik: +46739304452

 

E-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Adress: Box 680, 531 16 Lidköping.

 

Sociala medier: Facebook